Mladi Muminović potpisao trogodišnji ugovor sa Sionom

Reprezentativac naše zemlje

Mladi Muminović potpisao trogodišnji ugovor sa Sionom

Teme:

Juniorski reprezentativac Bosne i Hercegovine Elvir Muminović (18) potpisao je novi ugovor sa Sionom.

Muminović je izdanak omladinske škole Siona, u ovom klubu se ujedno i afirmisao, a kao nagradu za sjajne igre danas je dobio novi, trogodišnji ugovor.

Nije tajna da je prethodnih mjeseci za Muminovićem vladalo interesovanje, kako klubova iz Švicarske tako i ostalih zemalja, ali novim, podebljanim ugovorom, Sion se zaštitio.

Na ovog mladog fudbalera ozbiljno računaju i juniorskoj reprezentaciji, dobio je Muminović poziv i za nedavni susret protiv selekcije Srbije, ali zbog povrede nije bio u mogućnosti da se odazove selektoru Musi.

Od bh. fudbalera za Sion su u prošlosti, između ostalog, igrali Mirsad Baljić, Veroljub Salatić, a kao trener u ovom klubu se okušao Admir Smajić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi