Mladi "oteli" dvoranu seniorima

Hadžićevi momci u Vogošći

Mladi "oteli" dvoranu seniorima

Nakon jučerašnjeg okupljanja našeg najboljeg košarkaškog tima koji će biti smješten na Ilidži, već danas započinju pripreme za Eurobasket u Litvaniji.

Naše reprezentativce koji još uvijek očekuju pojavljivanje Domercanta, Bremera, Ikonića, Vasiljevića i Varde i koji bi od 25. jula trebali participirati u pripremnom periodu očekuju treninzi u Vogošći zbog zauzetosti dvorana u kojima se igra Evropski šampionat u Sarajevu. Već nakon 24. jula naši reprezentativci su u dvorani KSC-a na Ilidži. Tamo će se pripremati do 5. avgusta kada se putuje u Ljubljanu na Adecco Pokal EX-YU 2011 gdje će se sastati šest selekcija sa prostora bivše Jugoslavije. Nakon ovog takmičenja naša selekcija putuje u Rimini gdje je očekuje još jedan u nizu pripremnih turnira u sklopu priprema za EP u Litvaniji.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti