Mladi Senegalac produžio s Anderlechtom

Mladi Senegalac produžio s Anderlechtom

Edmir Škorić

Belgijski Anderlecht uspješno je završio pregovore oko novog ugovora sa mladim Senegalcem Cheikhou Kouyate, koji će, kako sada stvari stoje, ostati u klubu do 2014. godine.

Senegalac Cheikhou Kouyate (20) potpisao je novi ugovor sa Anderlechtom te će se u belgijskom klubu zadržati do 2014. godine.

"Ovaj produženi ugovor osjećam kao glas povjerenja. Osjećam se zaista dobro u Anderlechtu. To je odskočna daska za mene, odnosno moj odlazak u neki veći klub kasnije", kazao je Kouyate za službenu stranicu kluba.

"Želim se zahvaliti svima u Anderlechtu za svu potporu  koju su mi pružili. Navijači također zaslužuju pohvali. Oni su mi velika motivacija", dodao je za kraj mladi Senegalac.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti