Mladi Tomislavgrađanin debitirao za Hajduk

Sin bh. nogometnog sudije Tomislava Čuića

Mladi Tomislavgrađanin debitirao za Hajduk

Mario Čuić iz Tomislavgrada debitirao je za Hajduk u prvom susretu 28. kola Prve HNL protiv Istre 1961. 

Ovaj 19-godišnji branič bivši je igrač HNK Tomislav, a u debiju u kojem je Hajduk pobjedio Istru 1961 rezultatom 1:0 odigrao je 66 minuta. Inače, Čuić je sin bh. nogometnog suca Tomislava Čuića, a u sezoni 2015./2016. prešao je u omladinske kategorije splitskog Hajduka.

''Cijeli Brišnik, Tomislavgrad, uprava kluba, treneri i bivši suigrači su ponosni na ovog mladog momka'', poručeno je iz HNK Tomislav. Već u debiju je iščupao svoju momčad kada je u 28. minuti spasio siguran pogodak s gol-linije. Naime, Blagojević je ubacio iz kornera, a Guzina je ostao sam na 10 metara i pucao glavom, no ukazao se Čuić i spasio bodove Hajduku.

''Prelijep je osjećaj debitirati za Hajduk'', kazao je Čuić.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

[facebook]https://www.facebook.com/HNKTomislav1/photos/a.392730227569041/1588423471333038/?type=3[/facebook]

Zaprati HNK Hajduk, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HNK Hajduk Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

xavi26
jos da ne igra za kockaste..
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi