7

Komentari (7)

dzenanhamzic
on je mene trenirio 3 godine i ima iskustva vjeruj te mi kada sam treniro sve smo gubili i dosao je huka i osvojili 6 turnira za redom i bili smo prvi u ligi 2 puta .
sloboda1919
A boze ti sacuvaj i sakloni Sloboda je ziva sahranjena nedo bog nikom.
VelaHavle
Radio staz u Genoi, a na slici Smajic nosi rokovnik od Genoe.... kako ce ih talovi razvaliti lagano i poslati u prvu ligu FBIH aBd... ugasili se da Bog da, jbo li ih svinjski u paksu
Dino_2000
@VelaHavle Ja još nisam vidio lika da je opterećen Slobodom.Svaki tekst i članak pratiš,komentarišeš, pravi navijač, svaka čast.Ali nemoj pretjerivati,nemoj preskakati terapiju.
DamirT
Glup si.Ovo na slici uopste nije Smajic,nego doktor koji stalno bude u strucnom stabu Slobode.Informiraj se malo prije nego lupis neku glupost
malosutra
ovaj momak je odlican izbor,dijete sa Slatine ali nije sin Rahm.Mustafe Hukica
Dino_2000
Huka nek je sa srećom.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.