Mlađi Velić zadovoljio na probi i potpisao za FK Mladost
Foto: FB/FK Mladost Doboj Kakanj

Mladi lijevi bek u Doboju kod Kaknja do ljeta 2020. godine

Mlađi Velić zadovoljio na probi i potpisao za FK Mladost

Mladost iz Doboja kod Kaknja se nastavlja pojačavati za drugi dio sezone Premijer lige BiH. 

Ove zime je u Doboj kod Kaknja već stiglo nekoliko novih igrača, a nakon što je danas potvrđen angažman Kenana Horića, iz kluba su saopštili da je ozvaničena saradnja i sa Emirom Velićem.

Ovaj 19-godišnji lijevi bek se ekipi Mladosti priključio drugog dana priprema u Turskoj, a nakon što je zadovoljio na probnom radu, danas je potpisao ugovor do ljeta 2020. godine.

Inače, Emir Velić se pojavio i na prozivci Mladosti 10. januara, a riječ je o mlađem bratu golmana ekipe iz Doboja kod Kaknja, Emila Velića.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Treba dodati da Emir Velić u Mladost stiže iz slovenačkog NK Dob.

Zaprati FK Mladost Doboj Kakanj, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Mladost Doboj Kakanj Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi