Mladi vezista odbio Krunića: "U Borac neću sigurno"

Igra za Napredak iz Kruševca

Mladi vezista odbio Krunića: "U Borac neću sigurno"

Borac iz Banjaluke u drugom dijelu sezone ima za ambiciju napasti prvo mjesto.

Crveno-plavi predvođeni Branislavom Krunićem u ovoj sezoni Premijer lige predstavljaju najveće iznenađenje, a visoko treće mjesto na kojem su danas nije ono čemu se zadovoljavaju u Platonovoj.

Da u Borcu ozbiljno razmišljaju o napadu na prvo mjesto govori svakako i lista želja za januarski 'mercato'. Ognjen Todorović, Matthias Fanimo, Dejan Maksimović, Marko Obradović..., samo su neka od imena koje bi u Borcu rado vidjeli, a zainteresovani su i za Nikolu Eskića iz kruševačkog Napretka.

U pitanju je 21-godišnji fudbaler koji je dobrim igrama u susjedstvu skrenuo veliku pažnju na sebe, međutim njemu u ovom trenutku nije cilj ići u Borac već u - inostranstvo.

"Imam ugovor još pola godine u Napretku, ali vrlo lako bi se moglo desiti da već ove zime napustim klub i otisnem se u inostranstvo. U Borac neću sigurno", poručio je Eskić u razgovoru za Žurnal, pa dodao:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Nadam se da će se to i ostvariti jer bi, iskreno, to odgovaralo i mom klubu, ali i meni", dodao je Eskić.

Eskić koji pokriva sve pozicije u veznoj liniji inače je upravo iz naše zemlje, gdje je prije nego što je otišao u Napredak igrao za Zvijezdu 09 i Vlasenicu.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mazi
Malo ste prepravili ovu izjavu . A i novost vam je stara jedno 5-6 dana !
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi