Demirel Veladžić potpisao za Mladost!

Konačno pronašao novi klub

Demirel Veladžić potpisao za Mladost! · Zvanično

E. Čaušević

Demirel Veladžić bio je svojevremeno velika nada FK Sarajevo, ali se u bordo klubu nije naigrao.

Veladžić je početkom 2018. godine napustio bordo klub i karijeru je odlučio nastaviti u portugalskom Leixoesu, ali to i nije bio tako dobar potez za ovog 21-godišnjeg veznjaka.

Nakon toga trajao je spor s portugalskim klubom oko raskida saradnje, a krajem prošle godine Veladžić je konačno postao slobodan igrač.

U februaru se priključio pripremama Mladosti iz Doboja kod Kaknja, te je trenirao s ovim klubom, a danas je zvanično potpisao ugovor s njima.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Mladost je potvrdila da je Veladžić potpisao ugovor na dvije godine, te će za novi klub debitovati u novoj sezoni Premijer lige BiH.

🤝 Demirel Veladžić (21) potpisao je ugovor sa našim klubom na dvije godine do ljeta 2022. Veladžić je ranije nastupao...

Posted by FK Mladost Doboj - Kakanj on Monday, June 15, 2020
Zaprati FK Mladost Doboj Kakanj, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Mladost Doboj Kakanj Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Penderinos
Ako bude standardan može daleko dogurat, ne treba zaboraviti da je i dalje mlad !
5 0
Matic
Prije tri dana me u klubu ubijedise da je ovaj momak najveci poslijreatni talenat i da smo ga ukrali komsijama. Po njihovoj prici on je danas trebao potpisati za nas. E moj Zeljo sta ti papci i kamatari rade. Tebi momcino sretno
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi