Mladost bez problema protiv Imotskog

Pripremna utakmica

Mladost bez problema protiv Imotskog

Fudbaleri Mladosti iz Doboja kod Kaknja danas su odigrali svoju drugu prijateljsku utakmicu u okviru priprema u Makarskoj.

Mladost je za protivnika imala ekipu Imotskog protiv koje je slavila sa 3:0, a svi pogoci viđeni su u drugom poluvremenu.

Strijelci za pobjednički tim bili su Maksimović i Ramović, dok je treći gol djelo jednog fudbalera Imotskog koji je zatresao vlastitu mrežu.

Vrijedi istaći da su u susretu sa Imotskim igrali svi fudbaleri koji se nalaze na pripremama izuzev Mušije, koji je bio pošteđen, i Karahmeta, koji se vraća u BiH na dodatne pretrage zbog povrede.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Podsjetimo, Mladost je svoju prvu utakmicu u Makarskoj odigrala prije tri dana protiv NK Kamen Ivanbegovina u kojoj je golom Kuzmanovića slavila sa 1:0.

Zaprati FK Mladost Doboj Kakanj, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Mladost Doboj Kakanj Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi