Mladost DK. danas protiv Zvijezde iz Gradačca

U Stanišićima

Mladost DK. danas protiv Zvijezde iz Gradačca

E. Škulj

Nakon osamnaestodnevnih priprema u Kaknju i Busovači ekipa Mladosti iz Doboja kod Kaknja drugi dio priprema od 5. jula obavlja u Etno selu Stanišići u Bijeljini. 

Nakon dva prijateljska susreta sa Bosnom Visoko (5:0) i Veležom (2:0) izabranici Edisa Mulalića će danas u Stanišićima snage odmjeriti sa još jednim prvoligašem, ekipom Zvijezde iz Gradačca, dok je za dva dana planiran i susret sa ekipom Zvijede 09 koja se takmiči u Prvoj ligi RS-a. Planiran je i kratak izlet u Beograd 12. jula kada će ekipa Mladosti DK odigrati i susret sa ekipom srbijanskog Zemuna. 

Tim Edisa Mulalića će u Stanišićima ostati do 14. jula 2017. godine kada je planiran i povratak u Kakanj, a potom nastup na tuniru ''Galib Mujičić '' u Vitezu (15. i 16. jula) i nastup na turniru u Visokom u okviru ''Visočkog ljeta 2017''. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U fotogaleriji pogledajte dio atmosfere sa današnjeg treninga ekipe iz Doboja.

 

Zaprati FK Mladost Doboj Kakanj, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Mladost Doboj Kakanj Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti