Mladost i dalje na vrhu, Leotar spasio čast gostiju

Kompletirano 13. kolo Prve lige Republike Srpske

Mladost i dalje na vrhu, Leotar spasio čast gostiju

A. Beganović

Kompletirano je 13. kolo Prve lige Republike Srpske, a u šest susreta gosti su osvojili samo jedan bod.

Sloboda je pogotkom Jovana Stojanovića s minimalnih 1:0 savladala Zvijezdu 09, dok je Sutjeska golovima Nikole Mojovića i Dejana Raševića rezultatm 2:0 savladala Vlasenicu.

Rezultatom 3:0 okončana su tri susreta i to Kozara - Drina HE Višegrad, Mladost - Sloboda, te Krupa - Tekstilac. Pogotke za Kozaru u pobjedi nad Drinom postigli su Nikola Zec, Igor Mirković i Aleksandar Popović.

Dva pogotka za Krupu u pobjedi nad Tekstilcem postigao je Aleksandar Vukotić, dok se u listu strijelaca upisao i Marko Mazalica. Ivan Delić, Miloš Živanović i Davor Arnautović su postizali pogotke u pobjedi Mladosti nad Slobodom iz Mrkonjić Grada.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

Čast gostujućih ekipa spasio je Leotar, koji je osvojio bod na gostovanju kod Borca (1:1). Miloš Perović je u 56. minuti doveo Leotar do prednosti, a pogodak za 1:1 postigao je Armin Mujčić u sudijskoj nadoknadi vremena.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.