Mladost ipak prejaka za Borac

Kup Republike Srpske

Mladost ipak prejaka za Borac

D. Vejo

Košarkaši banjalučkog Borca večeras su poraženi od ekipe Mladosti u Mrkonjić Gradu, a u četvrtfinalu Kupa Republike Srpske rezultatom 98:52, po četvrtinama je bilo 27:13, 25:11, 20:10 i 26:18.

Domaćin je od samog starta uspostavio tempo koji je čuvao do kraja meča. Premijerligaško znanje i iskustvo presudilo je mladim igračima Borca. Na odmor, Mladost odlazi s prednošću od velikih 28 razlike (52:24).

U nastavku, ponovo su bolje zaigrali gosti. Treći period, crveno-plavi su zaigrali nešto bolje, ali ni to nije bilo dovoljno da se smanji zaostatak. Četvrta četvrtina, rutinski je pripala Mrkonjićanima koji su tako obezbjedili prolazak u polufinale Kupa Republike Srpske.

Kod Mladosti, istakao se Patković sa 19 postignutih poena, dok je to u Borcu bio Todorovac sa 15.

U polufinalu pored Mladosti, su još Leotar i Građanski, a sutra će biti poznat i četvrti tim nakon što snage odmjere Kozara i Prijedor.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi