"Mladost je ozbiljan protivnik, ali želimo uzeti tri boda"

Može li Zvijezda 09 do važnih bodova?

"Mladost je ozbiljan protivnik, ali želimo uzeti tri boda"

S. Mlaćo

Pred nogometašima Zvijezde 09 sutra je novi važan ispit. Naime, tim iz Etno sela Stanišići nastavlja svoju bitku za opstanak, a za rivala će imati Mladost iz Doboja kod Kaknja.

Dobojlije nisu na nivou od ranije, pa je trenersku klupu napustio Adnan Zildžović. Bez obzira na to, u Zvijezdi su svjesni da im neće biti lako.

"Ekipa Mladosti je ozbiljan protivnik! Mi smo pod imperativom pobjede. U Tuzli smo se pripremavali za bodove. Išli smo da pokušamo da uzmemo bodove i da uđemo u mirnu luku u posljednjih osam kola. Na žalost, nismo uspjeli, jedan trenutak dekoncentracije donio je Slobodi bodove, tako da smo pod imperativom pobjede", kazao je trener Zvijezde 09 Milenko Bošnjaković, te dodao.

"Maksimalno se pripremamo za utakmicu sa ekipom Mladosti. Momci odlično rade na treninga, a smatram da smo spremni da pružimo maksimum i da probamo uzeti tri boda koja nama u ovom momentu strašno puno znače“.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Susret Zvijezde 09 i Mladosti igra se sutra od 16 sati.

Top Komentari

jogabonito
Cini se interesantan lik,Bosnjakovic,dobre izjave,nije alibi trener kao vecina
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi