7

Komentari (7)

C.Banks
Kakanj mora pasti, ko se sjeća 11.6.2006. Pošli mi sa 13 autobusa, pola nas gledalo sa one uzbrdice, bilo je pakleno. Samo što smo tad izgubili i vratili se u Mostar sa razbijenim prozorima, nadam se da nam se neće ponoviti. Sjećam se da je u jednom trenutku ležalo pet igrača Rudara, a sudija sve jednog po jednog obilazi. Kažu da je Svinjski tad platio Kakanjcima 135.000 da nam polome noge.
CrveniKakanj
Prijatelju, to je bilo protiv Rudara u Kaknju, razlika je drastična. A i vrijeme nije isto, čisto sumnjam da bi se Mladost prodala nekome da pokvari slavlje Veleža, nego bujrum na prugu da se proslavi plasman u Evropu, pozz Rođeni.
C.Banks
Treba to zaboravit bile su tenzije velike, nevjerovatno kako je svinjski ubacio kost među nas, napravili smo nered u Kaknju stid me pojedinaca što su bacali kamenje, a bilo je i sa vaše strane bacanja na autobuse čak i u centru grada,nisu to pravi navijači Veleža, niti navijači Rudara. Ništa mi mrže nema od huligana na tribinama
starigrad
Hajmo Rođeni barem bod pa da mi poslije ovolikih sudijskih nepravdi, bude duša na mjestu koliko toliko. Poz.sa Koševa
Manager
Ukoliko sudije pokušaju ubacit Zrinjski i Široki u Evropu ,a time izbacit Veleža. Recimo da počnu 'klat' Veleža sad protiv Mladosti. Mladost treba tu namjerno fulat recimo penal ,ako nepošteno svira za njih ili slično ..
Husrefbeg22
Kakvo postenje? Kako dode onaj mafijas iz bl sve je sama hlopovija.
velez mo
Miljanovicu samo opusteno i sa juniorima,svako dobro
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.