Jagodić: Pravimo nauku od suđenja jer je neko bolestan

Izjava trenera Radnika nakon remija protiv Mladosti

Jagodić: Pravimo nauku od suđenja jer je neko bolestan

H. Zilić, foto: D. Kurbegović

Ekipa Radnika iz Bijeljine osvojila je bod u Doboju kod Kaknja remiziravši sa ekipom Mladosti rezultatom 0:0 u 29. kolu PLBiH.

Ovaj bod tim iz Bijeljine ostavlja u utrci za opstanak, a nakon meča komentar je dao trener gostiju Vlado Jagodić.

"Svi smo znali važnost ove utakmice. Tri boda su nam donosila zaokret. Negativna serija je iza nas, psihološki momenat je bitan. Ne mogu danas igračima zamjeriti. Sa bodom smo u igri, ali sve je manje bodova do kraja. Neki igrači koji znaju da igraju nisu to odradili kako sam očekivao. Rekao sam igračima da će zadnjih 20 minuta trebati tri pasa da odigramo da dođemo do gola. Mladost ima igrača koji potezom rješavaju utkamicu to smo znali. Tek sad žalimo za Slobodom. Rekao sam igračima da moraju podignuti glavu. Sada se pripremamo za Krupu", rekao je Jagodić i dodao:

"Nije mjesto ni Mladosti ni Radniku u drugom rangu. Mladost cijenim, pravo je bogatstvo imati ovoliki broj igrača mlađih od 21 godine u zapisniku. Vidio sam komentar, dolazi sudija Njegomirović da pomogne Radnik. Evo je li pomogao? Pravimo nauku od suđenja jer je neko boelstan."

Zaprati FK Mladost Doboj Kakanj, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Mladost Doboj Kakanj Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

NorthSide
Znaš ti dobro šta se dešava čim si ti najavljivao onako sigurno da će ***** BL biti šampion.
8 0
Panta_rei
Kome smeta Radnik na zadnjem mjestu? :D
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi