Mladost traži prekid crne serije, Radnik nastavak dobrog niza protiv istog rivala

Danas na programu jedan meč 10. kola

Mladost traži prekid crne serije, Radnik nastavak dobrog niza protiv istog rivala

E. Škorić

U subotu je na programu jedna utakmica 10. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Kako su mečevi Željezničar - Tuzla City i Zrinjski - Sarajevo "prebačeni" na ponedjeljak, tako nam je subota ostala prilično prazna, tek jedan duel, no u Doboju kod Kaknja ne bi trebalo nedostajati uzbuđenja.

Mladost je vezala tri poraza u Premijer ligi, četiri uključujući eliminaciju od Slavije na penale u Kupu, pa je vrijeme da napokon pokaže pravo lice i da, kad već nije mogla osvojiti bodove protiv ekipa kao što su Velež, Zrinjski i Široki, ostvari pobjedu nad "sebi ravnim" protivnikom.

S druge strane, Radnik koji je također u jednoj teškoj situaciji i sa istim brojem bodova kao Mladost (7) u ne baš najboljoj formi, pa i tim iz Bijeljine ima svoju računicu i želi danas do bodova. Naročito to želi Slavko Petrović, koji je dobio podršku navijača Radnika usljed glasina da bi mogao biti smijienjen. Svjestan je Petrović i sam da bi poraz u Kaknju mgoao dodatno da poljulja njegovu trenersku stolicu, pa možda i da ga košta otkaza.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Upravo zbog svega toga možemo očekivati neizvjesnu utakmicu, a prethodna tri meča Radnik je dobijao isuviše lako - 4:0, 3:0, 3:0. Sva tri puta u Premijer ligi, a od čega dva puta u gostima.

Ovaj susret počet će u 15 sati, a MOZZART je odredio kvote, koje možete pogledati na OVOM linku.

Zaprati FK Mladost Doboj Kakanj, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Mladost Doboj Kakanj Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Brazuka
Petrović danas bivši.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi