13

Komentari (13)

MLADOST
Čist go poništen, Hadžić je bio van ofsajda min. pola metra. Da je priznat go, situacija bi u nastavku sasvim sigurno drugačije izgledala, ali pojedine sudije po običaju opet kroje ishode utakmica Mladosti. Također, crveni je prestrogo dosuđen.
Pozitiva
I crveni je i ofsajd...sve po pravilima fudbalske igre... Prekršaj nije bio grub, ali namjerno povlačenje poslednjeg igrača u odbrani, izgledna šansa za gol, ispravna odluka sudije...Ofsajd 100 %, nema greške sudija, inače cijela utakmica odsuđena više nego korektno! Ko hoce realno da pogleda, to je tako ..
Realist
Pogledajte bolje pa ćete vidjeti da je sudija obe sporne situacije dobro dosudio. Zaleđe je bilo i to veliko a crveni je cist ko suza
user1575889878
Realist nekaze se zaledje,nego offside
eeeee
I ,,nekaze" se pise odvojeno. Prvo nauci sam gramatiku pa onda druge komentiraj.
user1022
Pogledajte malo bolje prije nego sto pisete. Gledo sam ponovljen snimak Hadzic metar u zaledju, samo je onaj kut kamere malo prevario. Sto se tice crvenog, mogo je oprostit Mladosti jer su prije tog bili stvarno korektni sto se tice duela i prekrsaja. Nepropisno zaustaljanje s ledja igraca koji ide sam na golmana se uvijek moze dosudit kao crveni karton
Vedohz87
Gdje ima pogledati ponovo snimak,ovi nisu nista prikazali
Paradajz
Sramotno suđenje ko je ovaj sudija ovo je jadno šta su Mladosti uradili
Jugovina
Jesu li suci dali i golove za Zrinjski?
Rajvosa2019
Ovo sudjenje je bilo lakrdija , svaki komentar suvisan
Vedohz87
Dobro su pocele sudije za Zrinjski,nit je bio offside za Hadzica nit je ono za crveni.
botin1981
Gazi svinjevske
Tarik_Hakalo
Mladosti poništili čisti gol!!!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.