Mladost sigurna protiv Voždovca, Javor poklekao u Nišu

Super liga Srbije, play-off

Mladost sigurna protiv Voždovca, Javor poklekao u Nišu

D. Vejo

U okviru trećeg kola play-off faze Super lige Srbije danas su uvjerljive pobjede ostvarili fudbaleri Mladosti i Radničkog.

Mladost je u Lučanima savladala Voždovac sa velikih 2:0. Oba gola, postignuta su u prvom poluvremenu. Prvo se u ulozi egzekutora našao Bojović u četvrtoj minuti, a na 2:0 je povisio Milosavljev u 18. minuti utakmice.

Druga dionica utakmice, donijela je izjednačenu borbu na obje strane. Tim iz Lučana čuvao je prednost iz prvih 45 minuta i tako na kraju zasluženo slavio. Bivši mladi bh. reprezentativac Miloš Šatara, odigrao je svih 90 minuta za ekipu Mladosti.

Treći meč odigran je u Nišu, a gdje su se sastali domaći Radnički i Javor. Fudbaleri Radničkog slavili su takođe rezultatom 2:0. Strijelci su bili Bulatović u 20., odnoso Noma u 67. minuti utakmice.

Sutra se sastaju:

Crvena zvezda - Vojvodina

Partizan - Napredak 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi