Mladost traži odgodu prve dvije utakmice prvenstva?

Zbog situacije s koronavirusom

Mladost traži odgodu prve dvije utakmice prvenstva? · Saznajemo

Ekipa Mladosti iz Doboja kod Kaknja tražit će odgodu prve dvije utakmice prvenstva, saznaje naš portal. 

U ovaj klub je ušao koronavirus i 12 uposlenika je zaraženo - 10 igrača i dva trenera.

Prema uputama nadležnih institucija u Zeničko-dobojskom kantonu svi zaraženi moraju prvo biti 14 dana u izolatoriju, a potom još dvije sedmice u samoizolaciji.

Inače, ekipa Mladosti u prva dva kola Premijer lige BiH igra protiv Borca i Sarajeva. Susreti bi trebali biti na rasporedu početkom augusta.

Zaprati FK Mladost Doboj Kakanj, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Mladost Doboj Kakanj Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Denchi
Ima omladinski pogon nek prebaci ivrace il nek se registruje 3-0 za protivnika, neozbiljan Musija....
7 7
magistar
I Borac i Sarajevo igraju evropu. Valjda ce se naci dodatni termini al nece dati Corona da se igra nista. Osim ako naprasno ne nestane
7 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi