Obustavljen rad svih selekcija FK Mladost Doboj Kakanj, odgođene planirane utakmice

Zbog slučajeva koronavirusa

Obustavljen rad svih selekcija FK Mladost Doboj Kakanj, odgođene planirane utakmice · Saznajemo

M. Šljivak

Ekipa Mladosti iz Doboj Kaknja našla se u velikom problemu.

Petorica fudbalera bh. premijerligaša pozitivni su na koronavirus, pa je odlučeno da se od danas prekinu sve aktivnosti kluba.

Potvrdio je to za SportSport.ba direktor kluba iz Doboj Kaknja Enes Bistrivoda.

"Ja sam kao direktor kluba odlučio je prekinuti sve aktivnosti kluba, prvog tima, omladinskog tima. Svi igrači su u samoizolaciji dok svi testovi ne budu gotovi, odgođene su dvije prijateljske utakmice zbog ove epidemiološke situacije", rekao je Bistrivoda za SportSport.ba

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U nedjelju je Mladost trebala odigrati prijateljski meč protiv Željezničara na Grbavici, ali je meč otkazan, baš kao i meč protiv visočke Bosne planiran za 8. juli.

Neizvjesni su mečevi protiv Slobode 11. jula i Olimpika koji je zakazan za 19. juli.

Zaprati FK Mladost Doboj Kakanj, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Mladost Doboj Kakanj Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

tcity055
Lopov Musija najveci zagovornik prekida lige zeli da se nikad ne nastavi jer je na celu farmaceutske mafije kojem je cilj sverc sa lijekovima. Njih izbacit a vratit Celik.
0 1
SonPen1946
Šteta što nisu prvo igrali protiv neokupanih i onda otkrili zarazene. U svakom slucaj brz oporavak igracima Mladosti...
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi