Mladost trenirala u Kaknju, tri igrača na probi

Šabić izvršio prozivku

Mladost trenirala u Kaknju, tri igrača na probi

Dino Kurbegović

Fudbaleri Mladosti nakon što je trener Nermin Šabić izvršio prozivku, odradili su i lagani trening na stadionu sa umjetnom travom u Doboju kod Kaknja.

Na današnjem treningu iz opravdanih razloga nije bilo šefa struke Ibre Rahimića, zatim nekoliko nogometaša poput Čovića, Boškovića i Šišića, a na sutrašnjem treningu se očekuje dolazak svih igrača, te pojačanja Džidića i Pašagića.

Na prvom treningu pojavila su se i trojica novih igrača koja su na probi, a to su Ivan Racković 21-godišnji nogometaš koji nastupa na poziciji desnog beka, a dolazi iz crnogorskog Mogrena. Tu je i Mujo Klačar, 20-godišnji lijevi bek i bivši igrač Željezničara i Admire, te Đenis Šuman, 19-godišnji ofanzivac, koji je  nastupao za juniorsku ekipu italijanske Vičence.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Mladost se nakon 18. kola nalazi na osmom mjestu Premijer lige sa 26 bodova, sedam više od Olimpica, koji se nalazi na poziciji koja vodi ispadanje u niži rang.

Zaprati FK Mladost Doboj Kakanj, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Mladost Doboj Kakanj Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi