MNK Centar zadržao prednost ispred MNK Mostar

Futsal prvenstvo, Liga za prvaka, 4. kolo

MNK Centar zadržao prednost ispred MNK Mostar

Midhat Šljivak

Prethodnog vikenda nastavljena je Liga za prvaka BiH u futsalu. Igrane su utakmice četvrtog kola, a do pobjeda su stigli Seljak, Mostar i Centar.

Vodeći tim prvenstva, ekipa MNK Centar iz Sarajeva, pobijedila je Leotar s 9:3, te je zadržala bod prednosti ispred MNK Mostar. 

Tri gola u ovom meču postigao je Nijaz Mulahmetović, po dva su dodali Kahvedžić i Radmilović, a pogađali su i Handžić, te Dražen Novoselac.

Za goste iz Trebinja Zdravko Šaraba je bio dvostruki strijelac, a gol je postigao i Pešić.

MNK Mostar je s 2:1 pobijedio Brotnjo...

Golove za domaći tim postigli su Zor i Mršo, a gol za goste je postigao Čilić.

Seljak iz Livna je savladao na gostovnju Zrinjski s 4:1.

Četiri igrača gostiju su se upisali u strijelce. Pogađali su Maleta, Mihaljević, Nevistić i Šimunović, dok je Suton pogodio za domaće.

Futsal prvenstvo, 4. kolo:

Zrinjski - Seljak 1:4 (Suton 22' / Maleta 15', Mihaljević 16', Nevistić 35', Šimunović 39')

Mostar SG Staklorad - Brotnjo 2:1 (Zor 15', Mršo 18' / Čilić 33')

MNK Centar - Leotar 9:3 (Kahvedžić 4', 33', Handžić 10' Radmilović 12', 22', Mulahmetović 18', 24', 34', Novoselac 23' / Šaraba 6', 10', Pešić 40')

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi