Mnogima je nevjerovatno kakvo nepoštovanje Lukaku pokazuje prema Manchester Unitedu

Ponovo trenirao s Anderlechtom

Mnogima je nevjerovatno kakvo nepoštovanje Lukaku pokazuje prema Manchester Unitedu

Endin Čaušević

Romelu Lukaku je još uvijek član Manchester Uniteda iako se već sedmicama špekuliše o tome da će napustiti klub.

Interes za belgijskog napadača pokazali su Juventus i Inter, ali italijanski klubovi nisu još uvijek uspjeli postići dogovor s Crvenim đavolima. Problem za Lukakua sigurno je što već neko vrijeme uopšte ne trenira s ekipom.

Lukaku se na iznenađenje svih jučer pojavio na treningu Anderlechta za koji je igrao prije nekoliko godina. Belgijski klub mu je dozvolio da trenira s njima dokle god bude htio.

Belgijanac se i danas pojavio na treningu Anderlechta čime je izazvao veliko nezadovoljstvo navijača Uniteda. Njima je jasno da Lukaku želi da ide, ali mnogi smatraju da je neprofesionalno da se tako ponaša i trenira s drugim klubom.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

red devil mo
Neka mu oni sada daju platu
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi