Mnogo uzbuđenja u 4. kolu Mininogometne lige Vitez

Violeta na čelu tabele

Mnogo uzbuđenja u 4. kolu Mininogometne lige Vitez

Adnan Beganović

Na terenima SRC Romari u nedjelju su odigrani susreti 4. kola Karlovačko Mininogometne lige Vitez.

Mnogo uzbuđenja viđeno je na susretima 4. kola Karlovačko Mininogometne lige Vitez, na samom vrhu tabele izdvojila se ekipa Violeta koja je rezultatom 5:3 savladala Medicu. S. Ivanković je postigao dva pogotka za pobjedničku ekipu, dok su se u listu strijelaca upisali i M.Ivanković, Drmić i Kajić. S druge strane za Medicu su pogađali Sikira dva puta, te Kadić.

Veseli Rudari su u zanimljivom susretu rezultatom 3:2 savladali Diamond Club. Berbić, Šljivić i Plasto su pogađali za Vesele Rudare, dok su za poražene strijelci bili Berović i Garić.

Ecos koji važi za jednog od favorita za osvajanje naslova savladao je Vane (2:1). Rajković je u 10. minuti doveo Ecos do prednosti, a u 30. istu je udvostručio Kupreškić. Četiri minute prije kraja Zukan je pogodio za konačnih 2:1.

Istim rezultatom Eurodom je savladao Raffaello koji je do prednosti stigao u 12. minuti preko Matosa. No, u drugom dijelu preokret za koji je zaslužan Mlakić. Prvo je pomenuti igrač u 25. minuti stvari vratio na početak, da bi deset minuta kasnije pogodio za pobjedu Eurodoma.

Na čelu tabele sa 10 osvojenih bodova se nalazi Violeta, bod manje i utakmicu manje ima drugoplasirani Ecos, dok je Raffaello trećeplasirani sa sedam osvojenih bodova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi