Mobilna aplikacija Sportske kladionice Premier

Najugodnije iskustvo mobilnog klađenja do sada

Mobilna aplikacija Sportske kladionice Premier

Sponzorski tekst

Novo u ponudi Sportske kladionice Premier: mobilna aplikacija za klađenje preko smartphonea. Kladite se iz udobnosti vlastitog doma, iz omiljenog kafića, u pokretu...

Aplikaciju preuzmite na mobile.premier-kladionica.com i doživite jedinstveno iskustvo klađenja. 

Razvijena i dizajnirana isključivo vlastitim snagama, usklađena prema željama igrača, mobilna aplikacija Sportske kladionice Premier od prvog je trenutka naišla na oduševljenje korisnika i užitak klađenja podignula na jednu novu, višu razinu. 

Pomno prateći i uvažavajući sugestije igrača, programeri i dizajneri Sportske kladionice Premier stvorili su proizvod koji je jednostavan i praktičan za korištenje, ali istovremeno zanimljiv i dinamičan - pravi 'gušt' za sve igrače koji Premier kladionicu vole imati uvijek 'pri ruci'.

Preuzmite aplikaciju na mobile.premier-kladionica.com i iskušajte već danas najbolju mobilnu aplikaciju za klađenje na domaćem tržištu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

UPUTE ZA INSTALACIJU: U pretraživač uređaja unesite mobile.premier-kladionica.com (bez www.) i preuzmite aplikaciju. U postavkama uređaja, ako već nije podešeno, potrebno je dati dozvolu nepoznatim izvorima (postavke>sigurnost>nepoznati izvori). Aplikacija radi samo na Android operativnim sustavima, i to na verziji 4.0 ili noviji.

Kladimo se da smo najbolji, od sada i na Vašem smartphoneu!

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.