Modić nakon manje od pola godine napustio Grbavicu
Foto: Armin Herić, fkzeljeznicar.ba

Sporazumni raskid ugovora

Modić nakon manje od pola godine napustio Grbavicu

E. Škorić

Andrej Modić, sada već bivši veznjak Plavih, potpisao je sporazumni raskid ugovora, objavio je FK Željezničar.

Modić je na Grbavicu stigao u januaru ove godine, a prije toga je bio član omladinskih selekcija Milana, Vicenzce, Brescije i Rende.

Željo se Modiću zahvalio na korektnosti i zaželio mu je mnogo sreće u nastavku karijere.

Već sada možemo istaći da je Modić jedna od grešaka skaut službe Željezničara, koja je najavljivala da će ovaj nogometaš u budućnosti biti veliko pojačanje za Plave, a on je zapravo klub napustio za manje od pola godine.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Uspio je da sakupi po jedan nastup u Premijer ligi i Kupu, a ukupno je na terenu proveo 103 minute. Većinu utakmica nije ni bio u kombinacijama, pa je jasno da je dolaskom na Grbavicu napravio pogrešan potez u karijeri.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi