Zakarić: Cluj? Nema istine u tome, jasno sam rekao da hoću samo u Partizan

I Džeko mu je dao savjet

Zakarić: Cluj? Nema istine u tome, jasno sam rekao da hoću samo u Partizan

Transfer saga o transferu bh. fudbalera Gorana Zakarića trebala bi vrlo brzo dobiti svoj epilog.

Ovaj 25-godišnji krilni fudbaler je nakon odlične sezone u Željezničaru privukao pažnju brojnih klubova, među kojima je i Partizan, a da je i njegova želja obući crno-bijeli dres istaknuo je već nekoliko puta.

Sa beogradskim klubom je Zakarić praktički sve dogovorio, ali preostao je onaj drugi dio koji mora biti finaliziran kako bi se završio posao. To je dogovor između Partizana i Željezničara.

"Imam ponudu Partizana i već sam se dogovorio s ljudima iz kluba. Želja mi je isključivo prelazak u Humsku i nadam se da će mi se ostvariti. I ukoliko bude drugih ponuda, volio bih da se one stave po strane i da se usmjerimo na završetak posla sa Partizanom. Nekim drugim ponudama nisam zadovoljan", kazao je Zakarić u razgovoru za srbijanski HotSport.

Zakarić, koji održava formu trenirajući invidualno u Sarajevu, demantovao je da je dobio ponudu od Cluja.

"Ne znam ništa o tome, pročitao sam i ja, ali to je sve. Sigurno da nema istine tu, imao sam povezivanje s njima, ali koliko ja znam nema nikakve ponude. Ne želim da se bavim s tim. Hoću u Partizan, i da budemo svi sretni i zadovoljni. Da se dogovore Željezničar i Partizan oko mog transfera u narednih nekoliko dana."

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Da je Partizan za njega najbolje opcija savjetovali su mu, kaže, mnogi saigrači.

"Od Edina Džeke i svih ostalih saigrača sam dobio pozitivne savjete oko Partizana, tada se doduše tek i pojavila ta priča, nisu bili baš pregovori. Mogu samo reći da stiže podrška i dobri savjeti", istaknuo je Zakarić koji također na stolu ima i ponudu poljske Jagiellonije koja nudi 300.000 eura Željezničaru.  

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Peđa
Dobro došao u Partizan!!!
15 2
Vesko
Ma slušaj ti Hrasnog kada su u pitanju lopovi iz kluba i ne sikiraj se ništa
8 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti