"Modri" i "bili" potvrđuju finale
"Bili" jednom nogom u finalu...

Polufinale hrvatskog Kupa

"Modri" i "bili" potvrđuju finale

Edmir Škorić

Uzvratni susreti polufinala hrvatskog Kupa neće donijeti baš puno zanimljivosti, obzirom da su Dinamo i Hajduk u prvim utakmicama "odradili" svoj dio posla, lako pobijedivši Zagreb, odnosno Cibaliju.

Dinamo na Maksimiru rasterećeno dočekuje gradskog rivala Zagreba, a u prvoj polufinalnoj utakmici koja je odigrana u Kranjčevićevoj, "modri" su slavli rezultatom 2:0, strijelci su bili Sivonjić i Morales.
Trener Kruno Jurčić se nada povratku navijača na "Maksimir", a priliku će dati i rezervnim igračima.
"Zaigrat će Badelj, Lovren, Tadić i Morales, a ostale igrače poput Tomeščaka ćemo odmarati i pripremati za nedjelju. Slepička se također oporavio i biće u konkurenciji za sastav", najavio je Jurčić.

Hajduk gostuje u Vinkovcima, no "bili" su jednom nogom zasigurno u finalu Kupa, a potvrdu od 4:1 sa Poljuda, čekaju protiv Cibalije. Domaći su se oprostili od Kupa, te je trener Mršić najbolje igrače ostavio na klupi, te tako posvetio prvenstvenoj utakmici protiv Slaven Belupa. U dresu Hajduka, u startnoj postavi igraće Boris Pandža i Senijad Ibričić, koje smo već navikli gledati u pravom izdanju.

Polufinale kupa, revanš
Cibalija - Hajduk (1:4), Dinamo - Zagreb (2:0).

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije