Modri protutnjali Tiraspolom, Husejinović igrao 90 minuta

Liga prvaka

Modri protutnjali Tiraspolom, Husejinović igrao 90 minuta

Edmir Škorić

Nogometaši zagrebačkog Dinama deklasirali su Sheriff u Tiraspolu i tako ovjerili nastup u četvrtom pretkolu Lige prvaka.

Dinamo je dosta teško stigao do 1:0 pobjede na Maksimiru, no u Tiraspolu su briljirali. Poveli su gosti već nakon deset minuta igre. Fernandes je tukao sa 20 metara i loptu smjestio iza leđa Tomića.

U 26. minuti Čop je u petercu pronašao Soudanija, koji je bio precizan za 2:0. Sve dileme oko pobjednika, ako ih je i bilo, riješio je Čop u 61. minuti. Zelenika je ispucao dugu loptu koja se odbila do Čopa, ovaj krenuo prema šesnaestercu Moldavaca i pogodio.

Za Dinamo je i večeras svih 90 minuta odigrao bh. internacionalac Said Husjeinović, koji sve više dobiva povjerenje trenera Krunoslava Jurčića.

Prolaz u četvrto pretkolo obezbijedio je i Metalist iz Harkiva. Ukrajinci su pred svojim navijačima remizirali s PAOK-om 1:1, ali s ukupnih 3:1 idu dalje.  Vodeći pogodak postigao je Blanco u 72. minuti. Bio je to silovit i precizan udarac izvan kaznenog prostora. U 82. minuti kod gostiju iz Soluna u igru ulazi bivši napadač CSKA Necid, te u prvom kontaktu s loptom zabija za 1:1.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Liga prvaka, treće pretkolo, uzvrati:
Metalist - PAOK 1:1 (Blanco 72/ Necid 83)
Sheriff - Dinamo 0:3 (Fernandes 10, Soudani 27, Čop 61)

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.