"Modrić ili Eriksen? Svaka čast Modriću, ali Eriksen je bolji"

Legendarni danski fudbaler tvrdi

"Modrić ili Eriksen? Svaka čast Modriću, ali Eriksen je bolji"

Hrvatska je vjerovatno i najbolje odigrala grupnu fazu na Mundijalu u Rusiji, a sljedeća prepreka Vatrenih će u osmini finala biti reprezentacija Danske.

Svakako je najveća zvijezda Danske Tottenhamov Christian Eriksen, a legendarni danski fudbaler Jon Dahl Tomasson smatra da je Erikson puno bolji igrač od prve violine vatrenih, Luke Modrića.

"Ko je bolji? Bez ikakve dileme Christian Eriksen! Zašto? Zato što je bolji igrač, zabija više golova, a i mlađi je od Modrića. Svaka čast Modriću, ali Eriksen je više timski igrač, a ja to puno više cijenim", istakao je Tomasson koji danas obavlja funkciju pomoćnika selektora Hareidea u selekciji Danske.

"Radije bih u ekipi imao Eriksena nego Modrića. Šta više, sav svoj novac bih uložio u Eriksena", dodao je na kraju Tomasson.

Top Komentari

zaboti janos
Nema sta,patriotski receno od njegovog zemljaka!Modric sampion Evrope tacka.
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi