Modrić nakon utakmice protiv Club Bruggea: Ja sam kriv
Modrić je napravio grešku koja je na kraju dovela do drugog gola gostiju

Igrač Reala je govorio o igri tima, ali i o svojoj grešci

Modrić nakon utakmice protiv Club Bruggea: Ja sam kriv

S. Pašalić

Real Madrid je jučer u utakmici 2. kola grupe Lige prvaka osvojio samo bod protiv Club Bruggea.

Ekipa Zinedinea Zidanea je u 1. kolu na Parku Prinčeva poražena sa visokih 3:0, a jučer je na Santiago Bernabeu bila na korak do toga da upiše novi poraz.

Gosti su poveli već u 9. minuti golom Dennisa, a isti igrač je povisio na 2:0 u 39. minuti nakon što je Luka Modrić napravio veliku grešku na sredini terena.

Hrvatski veznjak je preuzeo krivicu na sebe nakon meča i rekao kako se greška koju je napravio protiv Belgijanaca ne smije ponoviti.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Nismo dobro otvorili utakmicu. Nakon dvije greške zabili su nam dva gola, a to je nešto što se ne smije događati. Posebno ne u Ligi prvaka, jer se to ovdje skupo plaća", rekao je Modrić pa dodao:

"Je li to nedostatak koncentracije? Ne znam, može biti. Drugi gol su nam zabili zbog moje greške, zbog mog netačnog dodavanja. Moramo popraviti puno stvari, jer ne može ulaziti u gol sve što protivnici upute prema našem golu.", dodao je igrač Reala.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi