Modrić ne da Messiju da diše ni na FIFA-inoj ceremoniji
Foto: EPA

Fotografija postala hit na internetu

Modrić ne da Messiju da diše ni na FIFA-inoj ceremoniji

Endin Čaušević

FIFA-ina ceremonija za najboljeg igrača svijeta u 2017. godini održana je sinoć u Londonu.

Na ovoj svečanoj ceremoniji nismo vidjeli nikakvo iznenađenje jer je prema očekivanjima za najboljeg igrača svijeta izabran Cristiano Ronaldo. Portugalac je tako iza sebe ostavio svog najvećeg konkurenta Lionela Messija, dok je treće mjesto pripalo Neymaru.

Međutim, fotografija koja je postala hit na društvenim mrežama u glavnoj ulozi ima Luku Modrića. Dok je fotograf slikao Messija nije ni slutio kakvu će pozadinu imati. Naravno, komentari su krenuli dok se slika pojavila, a svojih pet minuta dobili su navijači Real Madrid.

"Modrić je ozbiljno shvatio ulogu da Messija ne pušta iz vida", glasi jedan od komentara na Twitteru.

Potražite više informacija na temu La Liga:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi