Modrić: Nije prvi put da ne izgledamo kao tim

Razočaran zbog poraza

Modrić: Nije prvi put da ne izgledamo kao tim

Večeras je na stadionu Santiago Bernabeu odigran El Clasico između Real Madrida i Barcelone, a više razloga za slavlje na kraju je imao katalonski klub koji je slavio sa visokih 4:0. 

Malo je ko uoči utakmice mogao predvidjeti takvu superiornost Barcelone, a hrvatski reprezentativac Luka Modrić smatra da razlog za poraz leži u tome što on i saigrači nisu izgledali kao tim. 

"Ovo je težak trenutak za nas. Nismo očekivali da bismo mogli igrati tako loše i izgubiti. Ne znam šta je razlog. Nije nedostatak želje", kazao je Modrić nakon utakmice, te dodao: 

"Jednom ili dvaput ranije rekao sam da moramo učiti na greškama, no opet nismo bili tim. Moramo vidjeti zašto se to događa. Nismo bili kompaktni na terenu, davali smo im prostor, a oni su dobri i to su iskoristili", dodao je.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Sve u svemu, Barcelona je zasluženo slavila i izdvojila se na vrhu tabele sa 30 osvojenih bodova, dok je Real Madrid ostao na 24 boda. 

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.