Modrić se oporavio

Biće u kombinaciji za nedjeljni meč

Modrić se oporavio

Samir Mlaćo
Nakon što se liječio zbog manje rupture aduktora, Luka Modrić vraća se na teren.

Sretni su zbog toga u Madridu svjesni koliko im znači iskusni vezista.

Modrić bi danas ili sutra trebao raditi sa ekipom, te bi trebao biti u kombinaciji za nedjeljni duel sa Celta Vigom.

Bit će to ujedno povratak Reala na vlastiti stadion, te poseban dan za klub.

Potražite više informacija na temu La Liga:

“Dobre vijesti za Carla Ancelottija. Luka Modrić je na drugom treningu ovog tjedna vježbao s ostalim suigračima, što znači da je zaliječio povredu mišića zbog koje je propustio dvije posljednje utakmice La Lige. Sada se vraća za susret protiv Celte, na kojem se Real vraća na stadion Santiago Bernabeu nakon što je godinu i pol proveo u egzilu na zamjenskom stadionu Di Stefano“, ističe izvor popularne Marce.

Modrić će sutra proslaviti 36-ti rođendan.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi