"Modrić u Interu? U fudbalu je sve moguće"

Oglasio se sportski direktor kluba s Meazze

"Modrić u Interu? U fudbalu je sve moguće"

E. Čaušević

Hrvatski fudbaler Luka Modrić ljetos se povezivao s prelaskom u Inter, ali je na kraju nakon svega ostao u Real Madridu.

Međutim, čini se da italijanski klub ne želi tako lako odustati od dovođenja najboljeg igrača svijeta u 2018. godini. Kako prenose mediji na Apeninima čelnici Intera odlučni su da na kraju naredne sezone ponovo pokušaju dovesti Modrića u svoje redove, te vjeruju da će uspjeti u tome.

Sportski direktor Intera, Piero Ausilio, poručio je danas da je u fudbalu sve moguće, te da ne treba otpisati mogućnost dolaska Modrića na Meazzu. Očito je to najava da će se Inter i narednog ljeta boditi za iskusnog veznjaka jer je teško očekivati da će ga Real Madrid prodati već u januaru.

"Nikad ne recite nikad. U fudbalu je sve moguće. Prošlog ljeta rekao sam da smo otvoreni za pregovore ako to Real Madrid želi. Nisu htjeli da ga prodaju i to je to. Ipak, sigurno ćemo pokušati ponovo ako imamo šanse za to. Kao što sam rekao u fudbalu je sve moguće", rekao je Ausilio.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi