Ponude stižu sa svih strana, a Modrić je konačno svoju odluku saopštio Perezu

Želi novi ugovor u Real Madridu

Ponude stižu sa svih strana, a Modrić je konačno svoju odluku saopštio Perezu

E. Oštraković

Nakon što je objavljeno da je Al Nassr doveo Cristiana Ronalda, nekoliko dana poslije toga Marca je prenijela informaciju da ovaj klub kreće i po Luku Modrića.

Navodno je ponuda stigla na njegovu adresu, ali je Modrić odbio miliona iz Saudijske Arabije, te je odlučio ostati u Real Madridu.

Želi Modrić da igra u najvećim takmičenjima još nekoliko godina, a ima i plan da se od svog aktivnog igranja fudbala oprosti u Real Madridu.

Ugovor sa Realom mu ističe na kraju sezone, ali Modrić koji u 38. godini igra na fenomenalnom nivou nada se produženju ugovora.

Marca je sada prenijela informaciju da Real Madrid mora poslušati legendu, a to je u ovom slučaju Modrić, te da mu moraju ispuniti želju i produžiti ugovor.

Plan Real Madrida za budućnost jeste da vezni red čine dva francuska nogometaša, Camavinga i Tchouameni, te da tu uz njih bude Bellingham.

"To što imaju mlade igrače ne znači da su Kroos ili Modrić otpisani. Još uvijek se čeka odluka 33-godišnjeg Tonija Kroosa", piše Marca.

Kada je riječ o Luki Modriću, navodno će potpisati produženje ugovora, ali na samo jednu sezonu, a to će uraditi zato što ima 38 godina.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Modrić je osim iz Saudijske Arabije, navodno imao ponude iz SAD-a, a najkonkretniji je bio Inter Miami, međutim od toga neće biti ništa.

Tako će sasvim sigurno svoji karijeru završiti u Real Madridu, klubu u kojem je od 2012. godine.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ecosport
Aha, ima ponude ko i Penaldo, eto svi se otimaju za nosatog starkelju
0 2
user1639705257
Kroos će garant otići a 8- ca će biti slobodna taman za francuza Touchmeni ( kako se već preziva ) a Luka 10 cener. Može on biti PODRŠKA veznom redu najmanje još 1.5 do 2.5 godine. Kada je Zlatan sa 41 u Milanu, pa može i Modrić u RM. Lp
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi