Modriča na čelu, Sloga posustaje
foto: fkmodricamaxima.com

1. liga RS

Modriča na čelu, Sloga posustaje

M. Skaka

Pobjedom u Janji protiv Podrinja od 2:1, golovim Đorđa Savića i Nemanje Asanovića fudbaleri Modriče su preuzeli prvo mjesto u ligi RS, dok je Kozara poslije današnjeg remija sa Slogom (2.2) sve dalje od vrha tabele.

Do važne pobjede stigli su i igrači Slobode iz Novog Grada koji su sa 3:1 Savladali gostujuću ekipu Drine HE i izbili na drugo mjesto na tabeli 1. lige RS.

 

Najuvjerljiviju pobjedu ostvarili su igrači Drine iz Zvornika koji su sa visokih 6:0 nadigrali ekipu Ljubića koji je potonuo na zadnje mjesto na tabeli.

 

Borac iz Šamca i Sutjeska, kao i Rudar iz Ugjevika i Mladost, te Kozara i Sloga iz Doboja  podijeli su bodove.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

 

Posjednji susret 11. kola 1. lige RS između Slobode iz Mrkonjić Grada i Mladosti iz Velike Obarske igraće se sutra od 14:30.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.