Sablić: Zadovoljan sam, svaka utakmica znači radi forme igrača

Komentar nakon trijumfa u Modriči

Sablić: Zadovoljan sam, svaka utakmica znači radi forme igrača

H. Zilić

Sarajevo je u šesnaestini finala Kupa Bosne i Hercegovine kao gost savladalo Alfa Modriču sa 1:4.

Bordo tim je opravdao ulogu favorita, a nakon meča komentar je dao trener Bordo tima, Goran Sablić.

"Zadovoljan sam pristupom. Kvalitet je bio na našoj strani. Na ovakovm travnjaku poželjno je igrati jednostavno i ostavriti plasman dalje. Zadovoljan sam, svaka utakmica znači za formu igrača i meni kao treneru omogućava da vidim više opcija. Igrači koji su manje igrali dobro im je došla utakmica", rekao je Sablić i dodao:

"Planiramo stati iza mladih igrača razvijat ih. Ide nam sada derbi prvenstva protiv lidera Tuzla Citya, idemo se dobro spremiti, izvući neke pouke."

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Starigrad01
Ako BOG da.Sarajevo do kraja može do Titule.Naprijed naši BORDO ŠAMPIONI
7 1
pjanke.sa
Ne znam koliko si ti strucan i namazan da ovo prvenstvo ove godine dobijes. Imas sada sve uslove, da ovu ekipu uigras do kraja jeseni, pa onda sa njima pripreme, pa da napadnes u proljece. Vidjecemo. Ja ti zelim srecu. Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi