Moggi: Ne želim Benzemu u Juventusu

Moggi: Ne želim Benzemu u Juventusu

Bivši predjednik Juventusa, Luciano Moggi nije oduševljen idejom da Stara dama dovede napadača Real Madrida, Karima Benzemu, koji sve manje dobiva priliku u madridskom klubu.

Francuski napadač ne dobiva dovoljno prilike u timu Josea Mourinha, a odmah su krenule špekulacije o tome gdje bi mogao nastaviti karijeru. Najviše je bilo priče o Juventusu, međutim to se ne sviđa nekadašnjem prvom čovjeku Stare dame.

"Zaista ne znam da li u Juventusu žele dovesti Benzemu, međutim moram reći da me ta ideja nimalo ne oduševljava", kaže Luciano Moggi, te dodaje:

"Jose Mourinho zna o fudbalu i ako on odluči da se oslobodi igrača koji je došao u klub prije nešto više od godinu dana, onda se morate upitati zašto. Ne sviđa mi se Francuz. Nije potpuni talenat, nije požrtvovan, a onda je teško da ga takički iskoristite. Fizički i tehički  je jak, ali je to nedovoljno da se pokriju njegovi ostali nedostaci."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.