Moguć odlazak Nemanje Matića iz Chelseaja?

Svi pohrlili po Chelseavog veznjaka

Moguć odlazak Nemanje Matića iz Chelseaja?

D. Vejo

U posljednjih nekoliko dana mnogo se priča o tome kako bi vezni igrač Chelseaja Nemanja Matić mogao napustiti klub i uputiti se u novu sredinu.

Ovu informaciju prenose inostrani mediji koji dodaju i to da se za njegove usluge prvi zainteresovao Juventus. Naime, klub iz Italije spreman je da odvoji sumu od 25 miliona eura za srbijanskog reprezentativca kako bi on od naredne sezone branio crno-bijele boje.

Kao druga solucija, spominje se Manchester United. Sudeći prema pisanjima engleskih medija, Mourinho po svaku cijenu želi igrača sredine terena da vidi u svojim redovima. Ipak, sve se svodi na priče koje kruže po tamošnjim medijima.

Ostaje da vidimo u kom će to pravcu karijeru nastaviti fudbaler Londonaca.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije