9

Komentari (9)

haris004
Najbolja odluka unazad par godina. Sa ovim brojem stranaca možemo se samo nastavit brukat u europi. Podržavam i ovo zaštićeno godište, možda čak stavit obavezu jednog u21 igrača u prvih 11.
rajvosa46
Sve dok ima ograničenje broja stranaca teško da će ijedan naš klub napraviti nešto u Evropi.
kazandzija
Manje stranaca,više mladih igrača,al jok kod ovih krimosa sve u kontru!
Matija Matko
I sta imas od njih?? Zabije 2 gola misli da je uhvatio boga za muda i ode vani se prospe 90% njih i onda pomagaj. Ovako kad dovedes stranca iskusnog zna koliko vrijedi ta para i koliko mora od sebe davati za to. Samo cemo tako napraviti iskorak u evropi.
kazandzija
Nema kod nas stranca tog kalibra,evo ti Ibanez kao primjer,ništa bolji od Radovića iz Radnika npr.a košta,u crno ih zavalio.
Matija Matko
Pa to je njihov problem. Ako si vec taj 'kalibar' fino cemo u ugovor staviti klauzulu po kojoj cemo te ocjenjivati. Ukoliko ne ispunis letis. Kad si vec dosao u kukuruz ligu ima da igras tako kako si placen.
fbigoal
Ovi su totalne neznalice u savezu samo cirkus prave od lige. Tako je kad ljudi nisu šutnuli mačku sa praga vode fudbal. Zaustavljanjem lige su pokazali da su nesposobni klovnovi
goku_iz_sirokog
Treba staviti neograničen broj stranaca ili će liga zauvijek biti za krc
Bit ce gusto bit ce 0:2
Smijurija koju je napravio savez.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti