Salah je nezustavljiv: Za novi gol je nanizao odbranu Atletica, pogledala ga je i sreća

Novi gol zvijezde Liverpoola

Salah je nezustavljiv: Za novi gol je nanizao odbranu Atletica, pogledala ga je i sreća

A. Čaušević

Ko god gleda utakmice Liverpoola reći će da je Mohamed Salah trenutno najbolji fudbaler na svijetu. 

Salah odlično igra kako u Premiershipu, tako i u Ligi prvaka. Na meču protiv Atletico Madrida trebalo mu je manje od osam minuta da zabije gol.

Sjajni Egipćanin je primio jednu loptu na ivici kaznenog prostora, nanizao je nekoliko protivničkih igrača i zatresao mrežu.

Odlični ofanzivac je šutirao sa 20-ak metara, a u ključnom momentu imao je i sreće jer je lopta pogodila jednog od igrača Atletica. Gol pogledajte ovdje.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Računajući sva takmičenja Salahu je ovo bio 11. gol u sezoni.

Inače, pet minuta kasnije preko Keite Liverpool je postigao i drugi gol, međutim Atletico se preko Griezamnna vrlo brzo vratio u igru.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

JJRamzes
Igracina
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi