Mohamed Salah čudnom izjavom zabrinuo sve u Liverpoolu: "Bit će tužno..."

Sjajni Egipćanin

Mohamed Salah čudnom izjavom zabrinuo sve u Liverpoolu: "Bit će tužno..."

A. Čaušević

Zašto je trenutno Liverpool jedna od najboljih svjetskih ekipa zasluge nosi i Mohamed Salah.

Već neko vrijeme traju pregovori između Liverpoola i Salaha oko produženja ugovora, a sjajani Egipćanin je čudnom izjavom dao naznaku da stvari i ne idu u najboljem smjeru.

Od svog dolaska na Anifeld Salah je postao jedan od heroja Kopa i mnogi ga smatraju zašto su Redsi prethodnih godina osvojili Ligu prvaka i Premiership te su ove sezone u borbi za četiri trofeja.

"Ne znam šta će biti. Imam još godinu ugovora. Mislim da navijači znaju šta želim, ali u ugovoru nije sve oko novca", rekao je Salah.

"Tako da ne znam. Ne mogu vam tačno reči. Imam još godinu ugovora i navijači znaju šta želim", kazao je on u razgovoru za FourFourTwo.

Bez obzira kada napusti Liverpool kazao je da će odlazak sa Anifeld Roada za njega biti jako tužan trenutak.

"Igrati u takvoj atmosferi i vidjeti navijače da me podržavaju. Ba tribinama su transparenti posvećeni meni, uvijek pjevaju pjesme namijenjene meni. Bit će to stvarno tužan trenutak."

Potražite više informacija na temu Premier league:

Otkako je stigao u Liverpool 2017. godine s Liverpoolom je Salah osojio šest trofeja, do sada je postigao 155 golova na 245 utakmica što je impresivna brojka.

"Nisam zabrinu, ne dopuštam da se brinem oko nečeg. Sezona još nije završena. Završimo je na najbolji mogući način. To je najbitnije. Pa ćemo u zadnjoj godini ugovora vidjeti šta će biti", glasio je Salahov odgovor na pitanje da li će ga u ključnom dijelu dekocentrisati njegova situacija oko produženja ugovora.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1650637228
Kad traže svi neka i on traži
1 0
f0restinho
Ode on u PSG garant.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi