Sky Sport: Mohamed Salah je želja Real Madrida
Foto - EPA

Novinar Angelo Mangiante tvrdi

Sky Sport: Mohamed Salah je želja Real Madrida

Midhat Šljivak

Mohamed Salah se u posljednje vrijeme konstantno povezuje sa odlaskom iz Liverpoola.

Egipćanin je na Anfieldu eksplodirao i postao je jedan od najboljih fudblera svijeta, ali navodno u posljednje vrijeme nije baš sretan u Engleskoj i planira odlazak.

To bi se moglo desiti već narednog ljeta. Novinar Sky Sporta Angelo Mangiante tvrdi de je Real Madrid ozbiljno zainteresovan za Salaha i da je on meta Kraljeva narednog ljeta.

Sam Salah je nedavno u razgovoru za madridski AS na pitanje da li bi prešao u Real odgovorio sa 'ko zna', pa je dodatno rasplamsao vatru o eventualnom transferu.

"Da sam na mjestu Salaha, mrzio bih Real Madrid"

Mohamed Salah opet se povezuje s Real Madridom, a nekadašnji nogometaš Liverpoola John Aldridge tvrdi da bi, da je na mjestu Egipćanina, mrzio Kraljeve.

"Osobno mislim da bih nakon onakvog iskustva u finalu Lige prvaka i načina na koji se Ramos odnosio prema njemu, da sam na njegovom mjestu, mrzio Real Madrid", rekao je Aldridge.

Aldridge upozorava da će velik dio Salahove odluke pasti na Kloppova ramena i kako se on nosi sa situacijom jer "igrači su sada vrlo moćni, ako žele otići, odlaze. Kraj priče".

Potražite više informacija na temu Premier league:

Salahu je ovo četvrta sezona u Liverpoolu, s kojim je prošle sezone osvojio naslov Premier lige, a sezonu ranije osvojio je Ligu prvaka.

Ukupno je egipatski fudbaler odigrao 175 utakmica za Redse i zabio je 110 golova.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Sloboda
Dali će je jedan musliman poput Salaha prihvatiti da nosi krst na prsima
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti