Ibrahim Šehić, najbolji golman Premijer lige BiH

"Moja godina iz snova"

Najbolji golman Premijer lige BiH u manifestaciji Idol nacije koju organizuje naš portal je golman aktuelnog prvaka Željezničara Ibrahim Šehić.

"Ova nagrada je pokazatelj da sve ono što sam radio tokom protekle godine nije bilo uzalud", kaže prvi čuvar mreže Željezničara. Prethodna godina je za Šehića zbilja bila kao iz snova.

"Godina je za mene bila kao iz snova. Sve što sam očekivao, to se i ostvarilo. Postao sam prvak sa Željezničarom i debitovao sam za A reprezentaciju. Nadam se da ću i u budućnosti dobivati pozive u reprezentaciju", rekao je presretni Ibrahim Šehić za SportSport.ba

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.