"Moji izvori tvrde da je Mbappeov transfer u Real praktički gotova stvar"
Foto - EPA

Rothen ima ekskluzivne informacije

"Moji izvori tvrde da je Mbappeov transfer u Real praktički gotova stvar"

Midhat Šljivak

Kylian Mbappe ogromna je želja madridskog Reala, a ako je suditi prema izvorima nekadašnjeg francuskog fudbalera Jeromea Rothena, fantastični napadač će veoma brzo obući dres Kraljeva iz Madrida.

Rothen je nakon završetka odlične igračke karijere postao voditelj sportskog programa na Radio Montecarlo i često ima ekskluzivne informacije koje plasira u javnost.

Sada tvrdi da ima informaciju kako je transfer Kyliana Mbappea u Real Madrid gotova stvar, ali da će nakratko prelazak iz PSG-a biti odgođen.

"Izvori iz PSG-a su mi rekli da je transfer Mbappea u Real Madrid bio praktički gotova stvar. Ipak, nakon svega što se dogodilo vjerujem da će njegov odlazak tamo biti odgođen", rekao je Rothen i dodao je:

"Nema nikakve šanse da će produžiti ugovor s PSG-om. Imaju dogovor da će ga pustiti i samo je pitanje vremena kada će sve postati zvanično".

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

A odgađanje vjerovatno znači da će Mbappe u Real preći u ljeto 2021. godine. Fudbaler je odlučan u tome da ne produži saradnju s PSG-om, a ugovor ga s francuskim velikanom veže do ljeta 2022. godine.

Rothen je itekako pouzdan izvor. On je prošle godine plasirao informaciju kako će Antoine Griezmann potpisati za Barcelonu i to se na kraju i dogodilo.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Lafo
Koga to sad zanima?
0 2
lega
Dobro šljivak se je ogradio od toga da on ima izvor iako nije trebao znamo i mi a i on da to nema osim nekih svojih supljih izmisljotina
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi