Fantastičan travnjak Mokrog Doca očekuje fudbalere Posušja i Željezničara

Meč se igra od 20:45 sati

Fantastičan travnjak Mokrog Doca očekuje fudbalere Posušja i Željezničara

Eldar Ganibegović

Od 20:45 sati drugu utakmicu četvrtog kola Premijer lige Bosne i Hercegovine igraju Posušje i Željezničar, a fudbalere ova dva tima čeka travnjak koji je u zaista sjajnom stanju.

Otprilike sat vremena prije početka utakmice Posušje - Željezničar, fotoreporter SportSport.ba portala fotografisao je travnjak Mokrog Doca iz nekoliko uglova i on izgleda zaista sjajno. 

U ovom malom hercegovačkom mjestu potrudili su se da bh. velikana dočekaju na najbolji mogući način, a jedan od pokazatelja toga je i sjajno pripremljen travnjak.

Tribine na Mokrom Docu se polako pune, a sjajna stvar pored svega je i to što se utakmica igra u noćnom terminu, nakon što su u Posušju završili radove na postavljanju reflektora. 

Oglasi

Jedina negativna stvar koja bi se mogla izdvojiti jeste ta što bi uskoro mogla početi padati kiša, no nadamo se da neće pokvariti dojam pred ovaj važan meč za obje ekipe.

Utakmica na Mokrom Docu počinje u 20:45 sati, a Branko Karačić i Nermin Bašić su saopštili početne sastave.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Posušje: Kolić, Vrgoč, Brković, Kamenar, Mandić, Krišto, Marques, Marić, Begić, Maglica, Lučić.

Željezničar: Muftić, Kosorić, Cocalić, Krpić, Mekić, Haračić, Drina, Galić, Amoah, Rustemović, Ćosić.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi