Momci to je samo prijateljski meč: Okršaj Torreire i Sona najavio londonski derbi
Uskoro nam dolazi veliki londonski derbi između Arsenala i Tottenhama, a čini se da su fudbaleri ovih ekipa već "zagrijani" za žestoke duele na terenu.

Nije štedio igrača Tottenhama

Momci to je samo prijateljski meč: Okršaj Torreire i Sona najavio londonski derbi

Endin Čaušević

Na nekoliko sedmica očekuje nas veliki londonski derbi između Arsenala i Tottenhama, a čini se da se igrači ovih ekipa već spremaju za ovaj okršaj.

Naime, prije nekoliko dana u prijateljskoj utakmici Južna Koreja je savladala Urugvaj sa 2:1, no u centru pažnje ovog meča bili su Son Heung-Min i Lucas Torreira.

Fudbaler Arsenala je žestoko uklizao igraču Tottenhama, a činilo se da je Son teže povrijeđen. Ipak, na svu sreću reprezentativac Južne Koreje se brzo pridigao, no sigurno da neće ostati dužan Torreiri već u narednom okršaju kada će igrati za klubove.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi