Rukovodstvo Borca zasjeda zbog Mrkaićevog nesvakidašnjeg poteza nakon pogotka

Kakva kazna očekuje iskusnog napadača?

Rukovodstvo Borca zasjeda zbog Mrkaićevog nesvakidašnjeg poteza nakon pogotka

S. Mlaćo
Nesvakidašnji detalj vidjeli smo u subotnjem meču Borca i Sloge iz Doboja.

Borac je dominirao prvo poluvrijeme, poveo, ali Sloga se probudila i preko sjajnog Kulenovića izjednačila te donijela neizvjesnosti meču.

Borac je ipak pritiskao, te tražio pobjedonosni pogodak, a to je za rukom pošlo pred sami kraj Momčilu Mrkaiću koji je uz dosta sreće prevario golmana Traku i donio svom timu tri boda.

Mrkaić je burno proslavio pogodak. Okrenuo se prema klupi svog tima i vidljivo je bilo da je nekom poslao nimalo lijepu poruku. U jednom momentu učinilo se da se radi o psovkama, no samo vjerovatno iskusni napadač iz Trebinja zna šta je rekao i kome je upućena poruka.

Nije se naigrao u proteklim utakmicama, pa je vjerovatno zbog toga bio ljut. Upisao je tek devet minuta protiv Sloge, 38 protiv Tuzle City, 21. protiv Veleža, te 28 protiv Širokog Brijega.

Devet minuta mu je bilo dovoljno protiv Dobojlija, te emocije nije mogao sakriti.

Oglasi

Sada ga gotovo sigurno očekuje kazna rukovodstva Borca koje će što prije donijeti odluku.

Zbog mira u kući vjerovatno se neće raditi o žestokoj kazni, jer je i Mrkaić svakako potreban ekipi, no svoje viđenje će sigurno dati i šef struke Vinko Marinović te njegovi pomoćnici.

Borac u subotu od 17 sati gostuje kod FK Sarajevo. Banjalučani se nadaju novim bodovima u Zenici te žele da iskoristi krizu igara bordo kluba.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U prvom meču ova dva tima Sarajevo je slavilo sa 3:1 u Bosanskom Novom. Borac je tada predvodio Nenad Lalatović, no on se nije dugo zadržao i zamijenio ga je Vinko Marinović. Marinović je bio i šef struke FK Sarajevo.

Banjalučani u ovaj meč ulaze sa treće pozicije, dok je Sarajevo šestoplasirano.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Comandini
Vinko je smece tesko. Tai decko mu spasava glavu iz kola u kolo a klupu grije na novo
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi