Momčilo Mrkajić sutra potpisuje za NK Vitez

Angažovanjem napadača zaključuju prelazni rok

Momčilo Mrkajić sutra potpisuje za NK Vitez

Dino Kurbegović

Nogometaši Viteza danas su u Zenici odigrali svoju prvu utakmicu u sklopu priprema za nastavak sezone. 

U dresu Viteza zaigrala su i pojačanja Ante Radeljić, povratnik Ivan Livaja, Mario Barić, Boban Đerić, dok je s klupe za rezervne igrače susret gledao Lepold Novak, koji se ekipi priključio danas.

Kako smo saznali u razgovoru sa šefom struke Brankom Karačićem, sutra bi klub trebao dovesti bivšeg napadača Radnika iz Bijeljine, čime bi zaključio prelazni rok.

"Sutrašnjim završetkom Momčila Mrkajića mislim da smo definirali prelazni rok i dobili smo dva ravnopravna kandidata na svakoj poziciji u ekipi, vjerujemo da će jaka konkurencija u ekipi donijeti nam cilj, a to je opstanak u Premijer ligi", kazao je za SportSport.ba Branko Karačić.

Momčilo Mrkajić 25-godišnji je napadač koji je nastupao za Leotar, Bežaniju ,bjeloruski Gomel, Zemun, BSK, Drinu, te Radnik iz Bijeljine, gdje je proveo posljednjih godinu dana.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Podsjetimo NK Vitez u zimskom prelaznom roku angažovao je Bobana Đerića iz Drine, Marija Barića iz Sarajeva, Ante Radeljića iz Zrinjskog, Ivana Livaju iz Željezničara i Leporda Novaka iz Zmaja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi